fbpx

Wijn, wijn en alles wijn...

Waarom zijn wij Grapefinds begonnen? We kunnen meteen met de deur in huis vallen door te stellen dat Grapefinds als platform grotendeels is ontstaan vanuit een eigen behoefte: ik heb zin in goede wijn, maar waar ga ik heen…? Hoe handig zou het dan zijn om een gids te hebben die je snel een overzichtelijke weergave geeft van de leukste en beste plekken met wijnen van kwaliteit. En dan het liefst direct in je nabijheid zodat je niet – bij gebrek aan beter – terechtkomt in de bars en cafés waar je vaak slechts de keuze hebt tussen een glas ‘Chateau Migraine’ of ‘Zoete Bocht Blanco‘.

"Ik heb zin in goede wijn, maar waar ga ik heen..."

Máár, Grapefinds staat daarmee niet automatisch synoniem voor dure wijn en elitair wijngezever. Juist niet! We nemen wijn serieus, maar het hoeft niet altijd bij voorbaat duur en moeilijk te zijn. Als de voorwaarde maar is dat het lekker is. We zijn er voor iedereen: van beginner tot wijnsnob. En we maken daarnaast de zoektocht naar goede wijn voor iedereen graag wat makkelijker, toegankelijker en duidelijker.

"We zijn er voor iedereen: van beginner tot wijnsnob"

Is smaak dan niet erg persoonlijk? Absoluut, de artikelen en gecureerde hotspots op Grapefinds zullen altijd een mate van subjectieve smaak of voorkeur bevatten. Daar is geen ontkomen aan. We zijn er dan ook slechts voor je om richting te geven. Letterlijk en figuurlijk. Probeer ons maar eens uit!